Πρόσωπο

Hailey Bieber: Μοιράστηκε τη βραδινή της ρουτίνα ομορφιάς

Έδειξε όλα τα βήματα που ακολουθεί με ένα βίντεο στο κανάλι της στο YouTube.

Η Hailey Bieber δεν έχει κρύψει ποτέ την αγάπη που έχει για το χώρο της ομορφιάς, καθώς μοιράζεται συχνά tips & tricks μέσα από το instagram, ενώ πριν λίγο καιρό κατοχύρωσε και το όνομα Rhode για το μελλοντικό της beauty brand.  Μέχρι να κυκλοφορήσουν πάντως τα προϊόντα που ετοιμάζει, η ίδια θα μας δίνει συμβουλές μέσα από το κανάλι της στο YouTube.
Αυτή τη φορά, μοιράστηκε όλα τα βήματα που ακολουθεί για να περιποιηθεί την επιδερμίδα της μετά από μία γεμάτη μέρα και πριν ξαπλώσει για ύπνο. Η πάντα υπέροχη επιδερμίδα της, σε συνδυασμό με την αγάπη που έχουμε κι εμείς στην ομορφιά, μας έκανε να πατήσουμε κλικ και να κρατήσουμε σημειώσεις. Αν και τα προϊόντα που χρησιμοποιεί η ίδια δεν κυκλοφορούν στην Ελλάδα, υπάρχουν πολλές -εξίσου αποτελεσματικές- εναλλακτικές επιλογές.

Ο διπλός καθαρισμός είναι για εκείνη must, επιλέγοντας να αφαιρέσει το μακιγιάζ της με ένα έλαιο καθαρισμού και στη συνέχεια πλένοντας το πρόσωπό της με ένα cleanser. Στη συνέχεια εφαρμόζει έναν ορό, μία ενυδατική κρέμα, μία κρέμα ματιών και ένα έλαιο για να «κλειδώσει» την ενυδάτωση στην επιδερμίδα της. Τελευταίο step αποτελούν τα ειδικά patches που βοηθούν στην καταπολέμηση ατελειών, όπως τα σπυράκια.