Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Gigi Hadid: Το εντυπωσιακό birthday makeup look της

Ο makeup artist και φίλος της Hadid, Patrick Ta, ήταν εκείνος που επιμελήθηκε το μακιγιάζ της.

Για τα 26α της γενέθλια, το supermodel και νέα μαμά, Gigi Hadid, διοργάνωσε ένα μικρό και απόλυτα πρωτότυπο πάρτι λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, με ελάχιστους φίλους και συγγενείς, χωρίς όμως να μην το γιορτάσει με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει, με όλες τις δόσεις glam που αρμόζει σε μια τέτοια περίσταση.

Γι’αυτό τον λόγο, επιστράτευσε τα μεγάλα μέσα και απευθύνθηκε για ακόμη μια φορά στον αγαπημένο της φίλο – ο οποίος ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους- και makeup artist, Patrick Ta, για να δημιουργήσει το απόλυτο birthday look για την εορτάζουσα.

Αυτή τη φορά, ο celebrity artist ακολούθησε μια πιο μίνιμαλ τακτική, αποφεύγοντας τις γυαλάδες του ένδοξου παρελθόντος, χρησιμοποιώντας μια παλέτα γήινων χρωμάτων. Πιο συγκεκριμένα, το eye look της αποτελείτο από nude και καφέ αποχρώσεις, δίνοντας περισσότερο βάθος στο εξωτερικό σημείο του ματιού με μια πιο σκούρα σκιά και περισσότερη ένταση στο εσωτερικό με μια διακριτική ιριδίζουσα. Εντυπωσιακά βρήκαμε και τα καλοχτενισμένα της φρύδια, όμως εκείνο που μαγνήτισε τα βλέμματα ήταν οι σαγηνευτικές της βλεφαρίδες και το to-the-point eyeliner της. Το αποτέλεσμα συμπλήρωσαν το όλο υγεία ρουζ της σε ροζ απόχρωση και το nude κραγιόν της.

Πηγή:www.harpersbazaar.gr/Πηγή φωτογραφίας:https://celebrityinsider.org/