Μακιγιάζ, Ομορφιά, Προϊόντα

Η TOM FORD BEAUTY παρουσιάζει τη νέα συλλογή TOM FORD SOLEIL SUMMER 2021

Εμπνευσμένη από το ατελείωτο καλοκαίρι και τον λαμπερό ήλιο, όπως ακτινοβολεί χρυσός σε πολυτελή εξωτικά νησιά, η συλλογή TOM FORD Soleil Summer 2021 μαγνητίζει τα βλέμματα.

 

“The warmth of amber and mix of florals render this fragrance original. SOLEIL BRÛLANT is addictive…the boldest version of Soleil.”                                                                                                                                                   – TOM FORD

 

ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ  PRIVATE BLEND SOLEIL BRÛLANT

Μία απόδραση σε εξωτικό νησί με τον ήλιο να λάμπει σαν χρυσός!

Το SOLEIL BRÛLANT, το τρίτο άρωμα της συλλογής Soleil, απελευθερώνει νότες υπέροχων λουλουδιών που αιχμαλωτίζουν τη θερμότητα του ήλιου και συνδυάζονται μοναδικά με τις νότες κεχριμπαριού, προκαλώντας μία εκρηκτική συνάντηση, καθώς οι ακτίνες του ήλιου αγγίζουν το γυμνό δέρμα.

Το floral ανατολίτικο άρωμα, μας προσκαλεί σε ένα ατελείωτο καλοκαίρι, όπου η λάμψη από τις ακτίνες του ήλιου περιπλέκονται με την έντονη φρεσκάδα από το εκχύλισμα μανταρινιού και περγαμόντου. Οι νότες από πικάντικο ροζ πιπέρι  αναδεικνύουν το περίτεχνο εκχύλισμα και την floral καρδιά από γιασεμί sambac, τουμπερόζα και άνθη πορτοκαλιάς.

Καθώς ο ήλιος αγκαλιάζει το σώμα, η ζεστασιά από απολαυστικό κεχριμπάρι εμπλουτισμένο με ρητίνες, ξύλα και νέκταρ από μαύρο μέλι, αναδύει μία αίσθηση αποπλάνησης.

Η απρόσμενη σύνθεση από κόκκους καφέ Arabica και tonka ζωντανεύει τις καπνιστές αποχρώσεις από λιβάνι, βέτιβερ και δέρμα.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ

Η συσκευασία των 50mL διατίθεται σε πολυτελή, μεταλλική, χρυσή απόχρωση, εμπνευσμένη από τις χρυσές ακτίνες του ηλίου και συνδυάζεται με glossy λευκή πλάκα, όπου αναγράφεται το άρωμα. Η συσκευασία των 250ML παρουσιάζει το ίδιο πολυτελές χρυσό χρώμα, συμπληρώνοντας μοναδικά την περίτεχνη εμφάνιση με ένα ιδιαίτερο κορδόνι περιμετρικά του λαιμού του μπουκαλιού.

SOLEIL SUMMER SUNLUST LIP 

Εμπνευσμένο από την μαγεία του ηλιοβασιλέματος, αυτό το ανάλαφρο κρεμώδες gloss αντανακλά αστραφτερή χρυσή λάμψη στα χείλη και μεταμορφώνεται σε ζουμερή και άκρως κολακευτική peach απόχρωση.

SOLEIL SUMMER CREAM AND POWDER EYE COLOR

Η διπλή σύνθεση περιλαμβάνει την ultra- pigmented μαύρη μεταλλική απόχρωση και το αστραφτερό χρυσό topper, με άψογη, βελούδινη εφαρμογή για εμφάνιση υγρής λάμψης.

#TFSOLEILBRULANT #TOMFORDBEAUTY