Beauty Testing, Μακιγιάζ, Ομορφιά, Προϊόντα, Πρόσωπο, Φυσικά Καλλυντικά

Mistic Lip Pro sky & Lip Pro passion για γεμάτα και λαμπερά χείλη όλη μέρα!!

 

Η εταιρεία ΜISTIC φημίζεται για τα χειροποίητα φυσικά καλλυντικά της, τις ευεργετικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων , των φυτικών βουτύρων στην επιδερμίδα και όλα αυτά, σε συνδυασμό με τα βότανα της ελληνικής γης. Χωρίς χημικά συντηρητικά, χωρίς ζωικό λίπος, όλα χειροποίητα με πλούσιες ιδιότητες & άρτια αποτελέσματα.

Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω 2 από τα προϊόντα της MISTIC, δύο μοναδικά Lip gloss, το Lip Pro sky και το Lip Pro passion.

Ας ξεκινήσουμε με το Lip Pro sky με υαλουρονικό ,με το που ανοίγεις αυτή την υπέροχη συσκευασία μυρίζεις αμέσως τα έλαια καρύδας και ginger που περιέχει καθώς και το γλυκό άρωμα ροδάκινου που το διακατέχει. Εφάρμοσα στα χείλη μου μια γεμάτη στρώση και ένιωσα αμέσως τα χείλη μου ενυδατωμένα, απαλά και γεμάτα και αυτό λόγω του ενεργού συστατικού Volulip που αυξάνει τον όγκο των χειλιών και ενισχύει την πυκνότητα τους.

 

 

Συνέχισα με το Lip Pro passion με υαλουρονικό  όπου στο πέρασμα του σου αφήνει μια διακριτική κόκκινη λάμψη, προσφέροντας άμεση ενυδάτωση και βαθιά θρέψη. Έχει ένα διακριτικό άρωμα κανέλας όπου το καταλαβαίνεις άμεσα με την πρώτη κιόλας εφαρμογή πάνω στα χείλη σου, αφήνοντας τα σαρκώδη & λαμπερά!

Τα 2 αυτά Lip gloss έχουν τις ιδιότητες να λειαίνουν τις λεπτές γραμμές, να προσφέρουν αντιγηραντική δράση, να αποτρέπουν την χαλάρωση αλλά και να χαρίζουν όγκο και οπτικά πιο γεμάτα χείλη.

Ο καλύτερος τρόπος χρήσης τους είναι να τα εφαρμόζετε καθημερινά 2-3 φορές για 1-2 μήνες σε καθαρά & στεγνά χείλη για να ενισχύσετε την πυκνότητα τους αλλά και να βελτιώσετε την εσωτερική και επιφανειακή υφή των χειλιών σας.

  • Κατάλληλο για όλους τους τύπους της επιδερμίδας, ακόμα και τους πιο ευαίσθητους.
  • Μόνο για εξωτερική χρήση.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της https://www.mistic.gr/ εδώ.

Facebook: https://www.facebook.com/mistic.gr

Instagram: https://www.instagram.com/mistic.gr/

 

Γράφει η Κορίνα Μπαρκά