Celebrity Style, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μακιγιάζ, Ομορφιά, Συνεντεύξεις

Εμμανουέλα Ταγάρα – Κάθε χρόνο αγαπάω πιο πολύ το επάγγελμα μου!

Η ταλαντούχα makeup artist γεννήθηκε στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια εργάζεται ως freelancer makeup artist. Συνεργάζεται με περιοδικά , επώνυμα πρόσωπα , τηλεοπτικές εκπομπές, εταιρίες ρούχων και κοσμημάτων καθώς αναλαμβάνει και το μακιγιάζ πολλών μοντέλων. Εδώ και 11 χρόνια ασχολείται επαγγελματικά με το μακιγιάζ με όραμα να αναδείξει την πιο όμορφη εικόνα του εαυτού σου μέσα από την μαγεία του επαγγελματικού μακιγιάζ! Ας την γνωρίσουμε λίγο καλύτερα λοιπόν με την όμορφη συνέντευξη που μας παραχώρησε…

  1. Πότε ξεκίνησες να ασχολείσαι επαγγελματικά με το μακιγιάζ και τι σου αρέσει σε αυτό;

Από μικρή είχα καταλάβει ότι μου αρέσει πολύ ο χώρος της ομορφιάς και τα καλλιτεχνικά γενικότερα. Θυμάμαι να ξεφυλλίζω περιοδικά και να χαζεύω σε όμορφα μοντέλα τα μακιγιάζ και τα μαλλιά τους. Στα σχολικά μου χρόνια είχα συλλογή από καλλυντικά και πάντα αγαπούσα το μακιγιάζ .Έτσι αποφάσισα να πάω σε μια επαγγελματική σχολή μακιγιάζ όταν τελείωσα το σχολείο στα 18 στη σχολή του Freddy Kalobratso όπου σπούδασα εκεί για ένα χρόνο και μετά από τα 19 και μέχρι σήμερα που είμαι 30 ασχολούμαι μόνο με αυτό και δεν το αλλάζω με τίποτα! Κάθε χρόνο αγαπάω ακόμα πιο πολύ το επάγγελμα μου και δεν σταματάω να εξελίσσομαι .

2.Τι συμβουλές θα έδινες στα νέα κορίτσια για το μακιγιάζ; Τι να προσέξουν ;

Σαν συμβουλή στα νέα κορίτσια για το μακιγιάζ τους θα έλεγα να μην κάνουν υπερβολές και να μην βάφονται πολύ έντονα ! Ο στόχος του μακιγιάζ είναι να αναδείξει την φυσική ομορφιά της γυναίκας και όχι να την επισκιάσει . Μην ξεχνάτε ότι η αυτοπεποίθηση πάντα σας κάνει πιο όμορφες. Άρα πιστέψτε στον εαυτό σας και στην φυσική σας ομορφιά, συνειδητοποιήστε ότι ακόμα και χωρίς μακιγιάζ είστε εξίσου εντυπωσιακές, sexy και γοητευτικές.

3.Πρότεινε μας κάποια καλλυντικά που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ κάθε γυναίκας.

Κάποια καλλυντικά που θα πρότεινα που δεν πρέπει να λείπουν από το νεσεσέρ μια γυναίκας θα ήταν το κονσίλερ στην σωστή απόχρωση για να καλύψουμε τις διχρωμίες  κάτω από τα μάτια η οποιαδήποτε σημαδάκια η σπυράκια έχουμε στο πρόσωπο . Ένα ελαφρύ foundation ή μια αντηλιακή με λίγο χρώμα για να προστατεύουμε το πρόσωπο μας  πάντα  από την αντηλιακή ακτινοβολία . Ένα bronzer με ένα πινέλο για να δώσουμε λίγο χρώμα και τις σωστές φωτοσκιάσεις που χρειάζεται το πρόσωπο μας .Ένα μολύβι φρυδιών στη σωστή απόχρωση  ώστε να τονίσουμε  ελαφριά όπου χρειάζεται και να δώσουμε ένα ωραίο σχήμα στο φρύδι μας . Μια μάσκαρα και ένα κραγιόν  και ένα ρουζ και αμέσως με αυτά τα 7 προϊόντα έχουμε τονίσει τα ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου μας μέσα σε 10 λεπτά .

4.Γνωρίζουμε ότι έχεις κάνει όμορφες συνεργασίες με διάφορα διάσημα πρόσωπα. Ποιες από αυτές έχεις ξεχωρίσει και γιατί;

Η αλήθεια είναι ότι έχω κάνει πολύ όμορφες συνεργασίες με πολλά διάσημα πρόσωπα τα τελευταία πέντε χρόνια που δουλεύω ως Freelancer makeup artist .

Δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποιο συγκεκριμένο γιατί κάθε πρόσωπο και προσωπικότητα  είναι διαφορετική και πάντα το ευχαριστιέμαι το ίδιο και δίνω πάντα το 100% του εαυτού μου για να κάνω το καλύτερο που μπορώ.

 

5.Κλείνοντας, θα θέλαμε να μας πεις λίγα λόγια για τα μελλοντικά σου σχέδια.

Τα μελλοντικά μου σχέδια είναι να συνεχίσω να κάνω αυτό που αγαπώ όσο καλύτερα μπορώ, να εξελίσσομαι συνέχεια και να δίνω χαρά και ομορφιά σε όλες τις γυναίκες !!