ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μακιγιάζ, Ομορφιά, Πρόσωπο

6 one-minute tips που θα σώσουν το μακιγιάζ σας

Πάντα υπάρχει κάτι νέο να μάθουμε όταν πρόκειται για το μακιγιάζ μας. Οι make-up artists μοιράζονται μαζί μας πολύτιμες συμβουλές.

Το πρωί δεν έχουμε και τόσο χρόνο να πειραματιστούμε με το μακιγιάζ μας, υπάρχουν όμως beauty μυστικά που μπορούν να σώσουν την επιδερμίδα μας και το make-up ακόμα και μετά από μια δύσκολη νύχτα. Το καλύτερο είναι πως αρκούν λίγα δευτερόλεπτα για να τα εφαρμόσουμε. Αρκεί να ακολουθήσετε τις οδηγίες των make-up artists.

Για έξτρα λάμψη

Αν δεν έχετε χρόνο για πολλά steps στο μακιγιάζ σας, μπορείτε να αποφύγετε το primer και να προσθέσετε μια σταγόνα έλαιο στο foundation. Αυτό θα δημιουργήσει μια πολύ λαμπερή βάση στο πρόσωπό σας.

Σαπούνι στα φρύδια

Για να δείχνουν τα φρύδια σας πιο πλούσια, αρκεί να τα χτενίσετε με ανοδική φορά χρησιμοποιώντας ένα διαφανές brow gel. Αν ωστόσο δεν έχετε αυτό το προϊόν στο μακιγιάζ σας, χρησιμοποιήστε ένα καθαρό βουρτσάκι το οποίο θα περάσετε πάνω από μια μπάρα σαπουνιού. Χτενίστε τα φρύδια σας και θα παραμείνουν σταθερά.

Highlighter στα μάτια

Μια κουραστική ημέρα ή και μια δύσκολη νύχτα, αφήνουν πάντα τα σημάδια τους στο βλέμμα μας. Για να αντιμετωπίσετε το κουρασμένο βλέμμα, απλά εφαρμόστε κρεμώδες highlighter στην περιοχή κάτω από τα μάτια και μετά προσθέστε concealer. Αυτό το μικρό τρικ θα δώσει αυτόματα φωτεινότητα.

Μολύβι φρυδιών στα χείλη

Για φυσικά πλούσια χείλη, μπορείτε να εφαρμόσετε στο περίγραμμα ένα μολύβι φρυδιών σε γκρι ή σταχτί απόχρωση και μετά κάντε καλό blend με ένα πινελάκι προς τα μέσα. Αυτό το πολύ απλό beauty trick θα χαρίσει βάθος στα χείλη σας με αποτέλεσμα να δείχνουν πιο σαρκώδη.

Καλύψτε την ερυθρότητα

Πολλές φορές σχηματίζονται κοκκινίλες γύρω από τη μύτη. Απλά προσθέστε concealer στα πλαϊνά της μύτης και απλώστε το καλά. Με αυτό τον τρόπο το πρόσωπο θα δείχνει φρέσκο και φωτεινό, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ.

Μην ξεχνάτε το ρουζ

Το ρουζ είναι αυτό το απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ που δίνει υγιή όψη στην επιδερμίδα μας. Για πιο δροσερό αποτέλεσμα, εφαρμόστε κρεμώδες ρουζ και από πάνω ελάχιστη πούδρα. Το πρόσωπο θα δείξει άμεσα πιο φρέσκο και φυσικά λαμπερό.

Πηγή:Vogue.gr