Trends, Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Ένας εύκολος τρόπος για να τονίσεις το βλέμμα σου μέσα σε 5′

Τι χρειάζεσαι για να κάνεις ένα μακιγιάζ ματιών που θα κολακεύει το βλέμμα σου, εκτός από τα απαραίτητα σύνεργα; Χρόνο.

Κι όμως, αυτό ακριβώς χρειάζεσαι για να βγει πετυχημένο και προσεγμένο ένα eye makeup look. Τι γίνεται όμως τα πρωινά (ή και κάποιες βραδιές) που δεν προλαβαίνεις να αφιερώσεις όσο χρόνο θες για να κάνεις το smokey eye look που είδες στην αγαπημένη σου celebrity; Μην ανησυχείς, καθώς υπάρχει τρόπος να δώσεις έμφαση στα μάτια σου και να τα κάνεις να ξεχωρίζουν ακόμα και με μόλις δύο προϊόντα μακιγιάζ. Και το καλύτερο; Γίνεται σε λιγότερο από 5 λεπτά.

Ποιος είναι λοιπόν αυτός ο makeup συνδυασμός που τραβάει όλη την προσοχή στα μάτια σου και γίνεται σε χρόνο μηδέν;

Αναφερόμαστε στα fluffy φρύδια και στις τεράστιες βλεφαρίδες. Τα fluffy eyebrows είναι μια τάση που ήρθε στο προσκήνιο τον χειμώνα του 2020 κατευθείαν από τις πασαρέλες και απ’ ότι φαίνεται θα συνεχίσει να μας απασχολεί για καιρό. Πρόκειται για τα πολύ πλούσια, ατίθασα φρύδια που έχουν ένα πολύ επιμελώς ατημέλητο στιλ και κολακεύουν τα περισσότερα πρόσωπα. Σε συνδυασμό μάλιστα με πολύ μακριές και γυριστές, γεμάτο όγκο βλεφαρίδες, μπορούν πραγματικά να σε κάνουν να δείχνεις άλλος άνθρωπος με μηδέν προσπάθεια.

Γιατί μας αρέσει το συγκεκριμένο look; Γιατί χαρίζει ένα πολύ νεανικό και φρέσκο look στο πρόσωπο, και δείχνει όμορφο ακόμα και μόνο του. Δεν χρειάζεται δηλαδή να παραφορτώσεις το πρόσωπό σου με πολλά προϊόντα μακιγιάζ.

Για την ακρίβεια, τα μόνα προϊόντα που θα χρειαστείς είναι μια καλή μάσκαρα που χαρίζει όγκο και μήκος, αλλά και ένα brow gel (μαζί με το αντίστοιχο πινελάκι-βουρτσάκι για τα φρύδια) που θα σε βοηθήσουν να χτενίσεις και να σταθεροποιήσεις τα φρύδια σου.

Δες παρακάτω τις εικόνες που θα σε εμπνεύσουν:

Πηγή: shape.gr