Trends, Μακιγιάζ, Ομορφιά, Πρόσωπο

Browtiful: Τα μολύβια φρυδιών για γυναίκες με γκρίζα μαλλιά

Εάν αποφασίσατε να αφήσετε τα φυσικά γκρίζα μαλλιά σας να λάμψουν, τότε συγχαρητήρια: Ανήκετε στην κατηγορία των πιο κομψών γυναικών άνω των 50. Η απόφαση υιοθέτησης ενός au naturel look συνοδεύεται βέβαια με νέες προκλήσεις στην καθημερινή ρουτίνα, όπως την επιλογή νέων πιο κολακευτικών χρωμάτων στο μακιγιάζ, αλλά και την αντικατάσταση πολλών παλιών αγαπημένων προϊόντων. Ένα από τα σημαντικότερα είναι το μολύβι φρυδιών, που τώρα πρέπει να προστεθεί στο νεσεσέρ σε νέα απόχρωση που θα αναδεικνύει τα ασημένια τόξα σας. Ακολουθούν μερικές χρήσιμες συμβουλές που θα κάνει την επιλογή του νέου go-to σας πολύ πιο εύκολη:

Η κατάλληλη επιλογή

Αφού καταλήξετε στο ποια σύνθεση είναι η ιδανική για εσάς, ήρθε η ώρα της δύσκολης επιλογής της σωστής απόχρωσης. Οι ashy και light blonde αποχρώσεις κολακεύουν εξαιρετικά τις ξανθές, ενώ οι blonde-brown ταιριάζουν καλύτερα στις καστανές. Αν είχατε πολύ σκουρόχρωμα καστανά ή μαύρα μαλλιά, τολμήστε να δοκιμάσετε ένα γκρι μολύβι φρυδιών.

Ο στόχος σας αν έχετε γκρίζα μαλλιά θα πρέπει να είναι να γεμίσετε τα κενά, και όχι να κάνετε τα φρύδια σας το κέντρο της προσοχής. Φανταστείτε τα φρύδια σας σας ένα όμορφο αξεσουάρ, κι όχι σαν statement.

Προτιμήστε μαλακά μολύβια που χαρίζουν ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα και αποφύγετε να βγάζετε πολύ τα φρύδια σας, έτσι ώστε να δείχνετε πιο νεανική και φρέσκια.

harpersbazaar.gr