Μακιγιάζ, Προϊόντα

Ποιες αγαπημένες celebrities δημιούργησαν τα δικά τους beauty brands;

Παλιότερα οι celebrities έκαναν τις δικές τους σειρές αρωμάτων και αυτό ήταν το απόλυτο trend. Πλέον, έχουν προχωρήσει ένα βήμα παρακάτω και τα beauty brands τους κάνουν pop up το ένα μετά το άλλο. Σειρές με υπέροχα προϊόντα και καλλυντικά που δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τις απόλυτα top επιλογές. Αν συνδυάσετε αυτό με το γεγονός πως έχουν πάνω τους τα ονόματα των A-listers τότε σίγουρα κατανοείτε το λόγο που όλο το instagram ήδη τα λατρεύει.

Εμείς επιλέξαμε μόνο μερικά από όσα έχουν κυκλοφορήσει και σας τα παρουσιάζουμε, πριν η νέα χρονιά να φέρει τα υπόλοιπα!

Rihanna: Fenty Beauty & Fenty Skin

eb09316c-ad79-4bfe-84e7-3110ec7d0eb3.jpeg

Θα λέγαμε ότι η Fenty Beauty ήταν η celebrity-σειρά ομορφιάς που ήρθε για να διδάξει σε όλους το πώς να παίζουν καλύτερα το παιχνίδι του beauty. Μετά την κυκλοφορία της τον Σεπτέμβριο του 2017, η μάρκα μακιγιάζ της Rihanna έδωσε στους οίκους ομορφιάς ένα διαφορετικό star-power και έφερε στο προσκήνιο μια γκάμα αποχρώσεων που δεν είχαμε συνθισει. Και ενώ ο κόσμος περιμένει τη νέα μουσική από τη Rihanna, εκείνη αποφάσισε να επεκτείνει την αυτοκρατορία της με το λανσάρισμα της Fenty Skin, μιας ολοκληρωμένης σειράς περιποίησης δέρματος που καλεί τον καθένα και τον καθένα να γίνει λαμπερός σαν την ίδια.

Rosie Huntington-Whiteley: Rose Inc.

d4988db7-b099-4aa5-a1f8-7e304583c0b3.jpeg

Μια άλλη μέρα ξεκίνησε και ένα ακόμη λανσάρισμα ομορφιάς ήρθε για να μας ενθουσιάσει. Όχι, δεν είναι άλλο ένα ματ κραγιόν ή ένα σύνολο casual προϊοντων, είναι μια εταιρία που δημιουργήθηκε από την κορυφαία βιοτεχνολογική εταιρεία Amyris και το supermodel και ειδική ομορφιάς Rosie Huntington-Whiteley. Η σειρά είναι απόλυτα clean καθώς η βιωσιμότητα και τα μη τοξικά συστατικά ήταν ο πρώτος -και κύριος- στόχος.

Jennifer Aniston: LolaVie

3712be41-6b43-4173-9e40-affdb20bf131.jpeg

Ντεμπούτο έκανε το νέο brand της Jennifer Aniston που μόλις κυκλοφόρησε επίσημα στις ΗΠΑ. Μια σειρά περιποίησης μαλλιών που θα σας κάνει να νιώθετε πιο effortless από ποτέ και θα σας κάνει να αγαπήσετε κάθε σημείο του σώματος σας. Όπως ανέφερε η ίδια, η φανταστική δουλειά που έγινε σε συνεργασία με το δικό της team θα σας χαρίσει τo πιο paraben-free, silicone-free, sulfate-free, phthalates-free, gluten-free, vegan και cruelty-free hair look!

Selena Gomez: Rare Beauty

90a56e23-cf1d-4da3-aabb-fb5d4c0d2f71.jpegΈνα από τα πιο πολυαναμενόμενα celebrity λανσάρισμα ήταν η Rare Beauty που εδραίωσε την ήδη επιδραστική παρουσία της Selena Gomez στη σκηνή της ομορφιάς. Η ομορφιά δεν χρειάζεται να ορίζεται από ένα like ή ένα σχόλιο ή από το σώμα σας είπε χαρακτηριστικά η ίδια και έκανε τις πιο rare δημιουργίες για να αφήσει την ειλικρίνεια και τις ατέλειες να παίξουν τον πρώτο ρόλο. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την απόλυτη ποιότητα έφεραν ξανά στο προσκήνιο τη σημασία της διαφορετικότητας.

Ariana Grande: R.E.M.

ariana-grande.jpg

Μια σειρά που ακόμη δεν είναι εδώ αλλά ήδη στοιχιματίζουμε πως θα εντυπωσιάσει είναι η r.e.m.Η Ariana Grande πρέπει να είναι στην κορυφή της λίστας όλων των διασημοτήτων που εμπνέουν για τις απόλυτα killer εμφανίσεις της. Τα beauty looks της έχουν εμπνεύσει μερικά από τα μεγαλύτερα brands και τώρα πρόκειται το inspo να γυρίσει πίσω στην πηγή του, εκεί ακριβώς όπου και ξεκίνησε, δηλαδή στην ίδια. Η επερχόμενη σειρά της ονομάζεται r.e.m. ομορφιά όπως το άρωμά της R.E.M και, φυσικά, το ομώνυμο τραγούδι της.

Πηγή:Glow.gr