Μακιγιάζ, Ομορφιά, Πρόσωπο

5 Προτάσεις μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν!

Το κόκκινο κραγιόν είναι αγαπημένο των περισσοτέρων γυναικών. Είναι πολύ θηλυκό και κομψό και στη κατάλληλη απόχρωση θα ταιριάξει τέλεια σε κάθε γυναίκα. Τα κόκκινα χείλη δεν είναι μόνο για επίσημες περιστάσεις ή ιδιαίτερα γεγονότα όπως του Αγίου Βαλεντίνου. Το κόκκινο χρώμα είναι φορέσιμο και σε πιο συχνή βάση αρκεί να συνοδέψεις τα κόκκινα χείλη και με το σωστό μακιγιάζ στο υπόλοιπο πρόσωπο.

Για να δημιουργήσεις το τέλειο makeup look με κόκκινο κραγιόν πρέπει να δώσεις προσοχή στο περίγραμμα χειλιών το οποίο πρέπει να είναι στο ίδιο χρώμα κραγιόν που θα χρησιμοποιήσεις. Τα ματ κραγιόν είναι μια βολική επιλογή για σταθερό βάψιμο στα χείλη, όμως και τα γυαλιστερά lipsticks τύπου gloss είναι εξίσου όμορφα. Ας δούμε λοιπόν 5 διαφορετικούς τρόπους να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν!

Ιδέες για εντυπωσιακό βάψιμο με κόκκινα χείλη!

1. Φυσικό-no makeup look με κόκκινα χείλη!

απλό μακιγιάζ με έντονα χείλη μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν

Ένας πολύ απλός αλλά εντυπωσιακός τρόπος να φορέσεις το κόκκινο κραγιόν σου είναι διατηρώντας το υπόλοιπο μακιγιάζ ήσυχο, τόσο διακριτικό που να είναι σαν να μην υπάρχει. Μια ελαφριά βάση, μάσκαρα και φρύδια είναι αρκετά για να αφήσεις τα κόκκινα χείλη να κλέψουν τη παράσταση!

 2. Κόκκινα χείλη με διακριτικό smokey eye σε γήινους τόνους!

μακιγιάζ για του αγίου βαλεντίνου εύκολο μακιγιάζ

Ένα επίσημο αλλά ισορροπημένο look είναι αυτό με κόκκινα χείλη και διακριτικό smokey eye σε γήινους τόνους. Στα μάτια παίξε με σκιές σε μπεζ-καφέ αποχρώσεις ενώ μπορείς να τονίσεις το look με λίγο άσπρη σκιά ή άσπρο μολύβι στην εσωτερική γωνία και στην κάτω υγρή γραμμή του ματιού. Με λίγο highlighter θα κάνεις ακόμα πιο φρέσκο και λαμπερό το μακιγιάζ και θα απογειώσεις το βάψιμο σου.

3. Κόκκινο κραγιόν με μαύρο smokey!

έντονο μακιγιάζ βραδινό μακιγιάζ

Ένα βραδινό μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν μπορεί να γίνει με έντονο smokey eye στο κλασσικό μαύρο χρώμα. Βέβαια, μαζί με το μαύρο μπορείς να προσθέσεις και άλλες θερμές σκιές και να δημιουργήσεις ένα όμπρε εφέ στα μάτια. Το μυστικό είναι το σωστό blending!

4. Classy μακιγιάζ με κόκκινο κραγιόν και eyeliner!

ρομαντικό μακιγιάζ κόκκινο κραγιόν

Συνδύασε το κόκκινο κραγιόν σου και με eyeliner. Εδώ το μυστικό είναι να διαλέξεις τον ιδανικό τύπο eyeliner για το σχήμα των ματιών σου. Ένας τρόπος για να δώσεις ακόμα μεγαλύτερα ένταση στο μάτι μαζί με το eyeliner είναι βάζοντας και μολύβι ματιών για να κάνεις το γνωστό cat eye look!

5. Total red βάψιμο!

κόκκινα χείλη μακιγιάζ σε κόκκινες αποχρώσεις

Πρωτότυπη ιδέα είναι να δοκιμάσεις και ένα total red βάψιμο. Αυτό σημαίνει ότι πέρα από κόκκινο κραγιόν θα έχεις και κόκκινο χρώμα στα μάτια είτε με τη μορφή σκιάς είτε με τη μορφή eyeliner. Το μονόχρωμο makeup αποτελεί τάση και θα το φτιάξεις πανεύκολα χρησιμοποιώντας ακόμα και ένα μόνο προϊόν. Για παράδειγμα μπορείς να χρησιμοποιήσεις για σκιά το κραγιόν που έβαλες στα χείλη σου!

Πηγή:ediva.gr