Μακιγιάζ, Ομορφιά, Πρόσωπο

Kάντε τα χείλη σας να φαίνονται σαρκώδη χωρίς ενέσεις

Αν η οικογένεια Kardashian/Jenner μας έχει διδάξει κάτι, είναι ότι ένα έντονο περίγραμμα στο χείλος είναι σχεδόν τόσο μεταμορφωτικό όσο μια πραγματική χειρουργική επέμβαση – χωρίς κόστος και χρόνο αποθεραπείας. Έτσι, αν προσπαθείτε να αποκτήσετε αυτό το παχύ αποτέλεσμα, απλώς κλέψτε τα κόλπα που  συγκεντρώσαμε παρακάτω πριν δοκιμάσετε τις υπόλοιπες εναλλακτικές. Χρησιμοποιώντας μερικές πολύ απλές τεχνικές μακιγιάζ και προσιτές θεραπείες που σχεδόν ο καθένας μπορεί να αγοράσει θα έχετε αυτό που θέλετε στη στιγμή.

face-pink-lipstick-makeup.jpg

1. Κάντε απολέπιση

Αυτό είναι το πρώτο βήμα και είναι τόσο σημαντικό. Πριν δοκιμάσετε οποιοδήποτε άλλο hack, κάντε πρώτα απολέπιση στα χείλη σας. Τα ξεφλουδισμένα χείλη αντανακλούν λιγότερο φως, πράγμα που σημαίνει ότι ένα ξηρό αποτέλεσμα θα μπορούσε να κάνει τα χείλη σας να φαίνονται μικρότερα από ό,τι είναι στην πραγματικότητα. Για να απαλλαγείτε από τις νιφάδες, βουρτσίστε τις ελαφρά με μια οδοντόβουρτσα. Αυτό ενισχύει επίσης την κυκλοφορία, δίνοντάς σας μια ροζ απόχρωση χωρίς μακιγιάζ. Αν θέλετε να γίνετε επαγγελματίες με το παιχνίδι απολέπισης, πάρτε στον εαυτό σας ένα ενυδατικό scrub χειλιών με ζάχαρη που πραγματικά λειαίνει. Ναι, είναι άλλο ένα βήμα για να το προσθέσετε στη ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας σας, αλλά αξίζει τον κόπο.

2. Ενυδάτωση

Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι όταν ξεχνάτε το μπουκάλι σας στο σπίτι, τα χείλη σας φαίνονται πολύ μικρά στο τέλος της ημέρας; Όταν το σώμα σας είναι αφυδατωμένο, τα χείλη σας κυριολεκτικά συρρικνώνονται και “εξαφανίζονται”. Φροντίστε να πίνετε πολύ νερό – το οποίο είναι μια καλή επιλογή ζωής σε κάθε επίπεδο – για να αναδείξετε τα πιο λαχταριστά χείλη σας φυσικά (και δωρεάν).

lips-5.jpg

3. Κάντε περίγραμμα

Πριν η Kylie Jenner βελτιώσει χειρουργικά τα χείλη της, χρησιμοποιούσε αυτό το κόλπο για να τα κάνει να φαίνονται μεγαλύτερα. Έχοντας ως δεδομένο ότι δεν μπορείτε απλώς να περάσετε το κραγιόν σε μια μεγάλη επιφάνεια το κόλπο είναι να βάλετε κονσίλερ πριν το χρώμα των χειλιών σας για να θολώσετε τη γραμμή μεταξύ των χειλιών και του προσώπου. Παρόλο που αυτό το makeup trick είναι ένα από τα αγαπημένα των beauty vlogger, είναι πολύ εύκολο να το κάνετε μόνοι σας. Εφαρμόστε το αγαπημένο σας concealer στα χείλη σας και στη συνέχεια χαράξτε ελαφρώς έξω από τη φυσική γραμμή των χειλιών σας χρησιμοποιώντας ένα lip liner. Από εκεί, απλώς γεμίστε τα χείλη σας με το ασορτί κραγιόν.

4. Τονίστε με γυαλάδα

Αυτό το κόλπο δύο δευτερολέπτων θα σας βοηθήσει να τραβήξετε την προσοχή στα χείλη σας. Πάρτε το αγαπημένο σας διαφανές lip gloss ή μια απόχρωση pick που ταιριάζει με το χρώμα του κραγιόν σας και, στη συνέχεια, εφαρμόστε λίγο από το gloss στη μέση και των δύο χειλιών σας. Το λαμπερό προϊόν απορροφά το φως, κάνοντας τα χείλη σας να φαίνπνται πιο γεμάτα.

5. Δοκιμάστε μια plumping περιποίηση

Υπάρχουν πολλά υπέροχα balms, glosses και θεραπείες εκεί έξω που με μια μόνο εφαρμογή πετυχαίνουν ένα πιο πλούσιο αποτέλεσμα στα χείλη χωρίς βελόνες. Θα σας προσφέρουν ευκρίνεια στη γραμμή των χειλιών και ενυδάτωση που ενισχύει τον όγκο.

lips-1.jpg

6. Διπλασιάστε τα χρώματα των γυμνών χειλιών

Ψάχνετε τρόπο να έχετε μεγαλύτερα χείλη; Αυτό που πραγματικά χρειάζεστε είναι η διάσταση. Το χρώμα στρώσεων ενισχύει εύκολα τα χείλη σας με τον πιο εύκολο τρόπο. Εφαρμόστε μια απόχρωση σε όλο το χείλος σας και μετά με ένα ελαφρώς πιο ανοιχτό χρώμα (ή ακόμα και ένα λευκό κραγιόν) στη μέση των χειλιών σας. Μαζί με το να κάνετε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα, θα σας βοηθήσει και να τα εξομαλύνετε. Εάν έχετε ένα πιο γεμάτο πάνω χείλος και ένα μικρότερο κάτω χείλος (ή το αντίστροφο), δοκιμάστε να εφαρμόσετε την πιο ανοιχτή απόχρωση μόνο στο μικρότερο χείλος.

7. Γραμμή με concealer μετά το κραγιόν

Αναρωτηθήκατε ποτέ πώς οι influencers αποκτούν αυτό το τέλειο αποτέλεσμα κραγίον; Φυσικά με το αγαπημένο τους concealer hack. Ναι, θα πρέπει να βάλετε concealer πριν και μετά το κραγιόν σας. Χρησιμοποιήστε ένα στενό πινέλο και ένα μικρό κομμάτι κάλυψης για να ευθυγραμμίσετε το εξωτερικό των ήδη περιγεγραμμένων χειλιών σας. Δεν θα πιστεύετε πόσο θα αλλάξει το αποτέλεσμα.

Πηγή:glow.gr