Μακιγιάζ, Μόδα, Πρόσωπο

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από την περίοδο που αναλύαμε το “Crystal Eye Trend” και την επικράτησή του στον χώρο της ομορφιάς ακόμα και μετά τις γιορτές. Γιατί, είναι γεγονός ότι, το glitter, τα κρύσταλλα, τα μικρά διαμαντάκια και κάθε λογής sparkly λεπτομέρειες στα μάτια πάντα αποτελούσαν πόλο έλξης για τις περισσότερες γυναίκες, ιδίως τη γιορτινή περίοδο. Να που τώρα θα επικρατήσουν γενικότερα, και μάλιστα με τη βούλα.

Κι αυτό γιατί τα είδαμε να κυριαρχούν στα beauty looks διαφόρων σχεδιαστών στα πρόσφατα runway shows των Εβδομάδων Μόδας. Πρώτα, το Rhinestone-embellished manicure στο catwalk των alice and olivia στη Νέα Υόρκη, τώρα τα embellished eyes στη Simone Rocha, στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας του Λονδίνου.

 

Έτσι, πολύτιμοι λίθοι, κρύσταλλοι και στρας σε έντονα χρώματα (σμαραγδί, ρουμπινί, μαύρο, λευκό και ασημί) στόλισαν περιμετρικά τα μάτια των μοντέλων σαν αληθινά, πολύτιμα κοσμήματα, ενώ λεπτεπίλεπτα μαργαριτάρια ολοκλήρωσαν την εντυπωσιακή αυτή εικόνα. Το υπόλοιπο πρόσωπο παρέμεινε “καθαρό”, σχεδόν χωρίς ίχνος μακιγιάζ, με τη φυσική ομορφιά και λάμψη των κοριτσιών να ακτινοβολεί από μακριά.

Όσο για τα νύχια, η Ama Quashie που επιμελήθηκε το μανικιούρ των μοντέλων, σχεδίασε ένα ιδιόμορφο nail art που προσομοίαζε με σταγόνες νερού – εξ ου και η ονομασία του “Water nails”. Mεγάλες, διάφανες 3D σταγόνες κάλυπταν ολόκληρη την – επίσης διάφανη – βάση του νυχιού αλλά και τα tips, δίνοντας ένα αιθέριο εφέ.

Πηγή:madamefigaro.gr