Μακιγιάζ, Μαλλιά, Μόδα, Ομορφιά

Τα χτενίσματα και τα makeup looks που θα υιοθετήσουμε φέτος, σύμφωνα με το street style του Μιλάνου

Μπορεί η Εβδομάδα Μόδας του Μιλάνου να τελείωσε, δίνοντας τη σκυτάλη στην Πόλη του Φωτός, όπου ήδη έχουν συρρεύσει οι περισσότερες fashionistas του κόσμου για την τελευταία εβδομάδα μόδας της σεζόν, όμως οι φωτογραφίες που μας βομβαρδίζουν ακόμα από το street style της ιταλικής πόλης είναι ατελείωτες.

Φανταχτερά outfits και ζωηρά χρώματα, πρωτότυπα αξεσουάρ και beauty trends αναδύονται μέσα από κάθε εμφάνιση και insta caption που βλέπουμε στο feed μας καθημερινά. Ποια είναι όμως εκείνα τα hair & makeup trends που φαίνεται ότι θα μας απασχολήσουν την επόμενη σεζόν, σύμφωνα με το Milan street style;

Low buns

Χαμηλοί, sleek κότσοι που αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου και προσδίδουν ένα κομψό, αριστοκρατικό αέρα στο όλο look φαίνεται να ήταν το go-to χτένισμα για πολλές Μιλανέζες.

Playful ponytails

Χαμηλές σε ίσια ή πλεγμένα μαλλιά ή ψηλές τύπου bubble style, οι αλογοουρές μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των περισσότερων fashionistas και έδειξαν άκρως κοριστίστικες, δίνοντας μια παιχνιδιάρικη διάθεση στο look.

She bangs

Αφέλειες κάθε είδους ξεπρόβαλλαν κάτω από ρομαντικούς μπερέδες και καπέλα, αποδεικνύοντας ότι δεν πάνε πουθενά ούτε το 2022.

Stylish hair accessories

Από stylish μπερέδες μέχρι jockeys, τα αξεσουάρ για τα μαλλιά έδωσαν μια πρωτότυπη νότα στο ντύσιμο κάνοντας τις κυρίες που τα φορούσαν να ξεχωρίζουν από μακριά.

Colourful eyes

Φλούο και έντονα χρώματα χρωμάτισαν τα βλέφαρα κάνοντας τη διαφορά από το συνηθισμένο μαύρο liner.

 

Πηγή:madamefigaro.gr