Trends, Γυναίκα, Μακιγιάζ

5 κραγιόν που δεν θα αποχωρίζεσαι φέτος την άνοιξη

Με την άνοιξη να βρίσκεται προ των πυλών, και τον ηλιόλουστο καιρό να “φωτίζει” ήδη την καθημερινότητά μας, η διάθεση μας για να ντυθούμε κομψά και να βαφτούμε όμορφα ανεβαίνει. Ιδίως αναφορικά με το μακιγιάζ, τα χρώματα που επιλέγουμε για μάτια και χείλη “ζωντανεύουν” τα χαρακτηριστικά μας και μας κάνουν να νιώθουμε ακόμα πιο όμορφες.

Και, ομολογουμένως, δεν υπάρχει πιο εύκολος τρόπος για να ανανεωθούμε από ένα κραγιόν. Με αυτό μπορείς να τονίσεις τα χείλη σου, να τραβήξεις όλη την προσοχή πάνω σου ανάλογα με την απόχρωσή του αλλά και να “φωτίσεις” ολόκληρο το πρόσωπό σου, ακόμα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ. Το μόνο που έχεις να κάνεις εσύ είναι να επιλέξεις το χρώμα που σε εκφράζει.

Για να σε διευκολύνουμε, να σε ενημερώσουμε ότι οι τάσεις για την άνοιξη του ’22 ορίζουν φωτεινά χρώματα αλλά και nude, σχεδόν αόρατες αποχρώσεις. Φυσικά, το κόκκινο δεν πάει πουθενά φέτος, απλά αποκτά έναν πιο ψυχρό τόνο με μπλε υποτόνους. Τέλος, για τις πιο τολμηρές, το ζωηρό φούξια φοριέται παντού, ακόμα και στο γραφείο.

Περιττό να σου πούμε ότι οι διασημότερες fashionistas φοράνε ήδη παντού τις παρακάτω αποχρώσεις κραγιόν:

Vivid Pink

Nude-brown

Bare nudes

Reddish Red

Playful fuchsia

 

madamefigaro.gr