Tips, Trends, Γυναίκα, Μακιγιάζ

Πώς να εφαρμόσετε το ρουζ για φυσικό face lifting εφέ

Η Vogue συγκεντρώνει τα απαραίτητα βήματα για να πετύχετε glowy όψη υγείας στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ σας.

Μπαίνοντας όλο και περισσότερο στην άνοιξη, το μακιγιάζ μας αποκτά φυσικότητα και λάμψη. Το ρουζ είναι φυσικά ο πιο δυνατός μας σύμμαχος σε αυτό, καθώς χαρίζει την απαραίτητη όψη υγείας στην επιδερμίδα, ενώ την τονώνει με τέτοιο τρόπο που μπορεί να δημιουργήσει και natural face lifting εφέ. Αν είστε και εσείς λάτρης του no makeup makeup, ανακαλύψτε παρακάτω τα 4 βήματα για υπέροχα λαμπερή επιδερμίδα, που θα ακτινοβολεί όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Προετοιμασία

Το ρουζ

Για να πετύχετε την πολυπόθητη όψη υγείας με ρουζ,  πρώτη προτεραιότητα είναι να βρείτε τη σωστή απόχρωση και υφή για το ρουζ που θα χρησιμοποιήσετε. Όσον αφορά την απόχρωση, καλό θα ήταν να μην επιλέγετε ρουζ που είναι περισσότερο από δύο με τρεις τόνους πιο σκούρα από τον τόνο της επιδερμίδας σας, εκτός αν θέλετε έξτρα δραματικό αποτέλεσμα. Η υφή εξαρτάται από τον τρόπο που  δουλεύετε το προϊόν, αν και τα κρεμώδη ρουζ θεωρούνται πιο εύχρηστα.

Blending

Έχοντας επιλέξει το κατάλληλο προϊόν, η σωστή εφαρμογή του είναι ένα εξίσου σημαντικό βήμα. Σίγουρα, αν πρόκειται για κρεμώδη ρουζ, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα δάχτυλά σας για πιο φυσικό φινίρισμα, αλλά αν θέλετε ακριβή εφαρμογή ένα beauty blender είναι απαραίτητο. Για τα ρουζ σε υφή πούδρας, επενδύστε σε πινέλο με ειδική κεφαλή για εφαρμογή χωρίς κόπο.

Glow

Τελευταίο βήμα αλλά καθόλου αμελητέο, οι έξτρα πινελιές λάμψης στα ζυγωματικά. Είτε με ένα highlighter για έντονο αποτέλεσμα, είτε με ενυδατική κρέμα που να αποκαλύπτει όλη τη λάμψη υγείας της επιδερμίδας, το glowy εφέ είναι και αυτό που θα δημιουργήσει το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα στο μακιγιάζ σας.

vogue.gr