Trends, Γυναίκα, Επαγγελματίες Θεσσαλίας, ΘΕΣΣΑΛΩΝ ΟΜΟΡΦΙΑ, Μακιγιάζ, Συνεντεύξεις

Lucy Drosou: Η απόφοιτη make up artist της Ακαδημίας La Notre De Beaute Make Up Academy μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για το μακιγιάζ!

Η Lucy Drosou, make up designer, είναι ένας βαθειά επικοινωνιακός άνθρωπος που χρωματίζει την καθημερινότητα της χρησιμοποιώντας το τριανταφυλλί που λατρεύει μέχρι το φλουοπράσινο που μισεί και δημιουργεί μοναδικές χρωματικές χροιές στα πρόσωπα που επιλέγει να βάψει μετατρέποντας τα σε πορτρέτα!
Απόφοιτη της Ακαδημίας La Notre de Beaute Make Up Academy έχοντας γεμίσει το βιογραφικό της με γνώσεις και τίτλους διεκδικεί μια θέση στην παγκόσμια βιομηχανία της ομορφιάς!
✓ Ακολουθεί μια μίνι συνέντευξη με πολλά χρήσιμα tip!

◦ Τι πρέπει να προσέχει μια νύφη στο μακιγιάζ της;

Να μην μοιάζει με βραδινό!Να μην βγαίνει από το ρόλο της και να είναι μοναδική!

◦ Ποια bridal τάση σε εκφράζει περισσότερο;

Δεν υιοθετώ τάσεις.Τις παρακολουθώ, ενημερώνομαι αλλά σχεδιάζω το μακιγιάζ σύμφωνα με το προσωπικό στυλ της κάθε νύφης.Τα μακιγιάζ που προτείνω είναι φτιαγμένα για γυναίκες που δεν διαπραγματεύονται το στυλ τους.

◦ Τι προτείνετε για τις γυναίκες που είναι καλεσμένες σε κάποια events;

Το μακιγιάζ τους να είναι για κόκκινο χαλί.Όχι πολυφορεμένο και με τάσεις που χαρακτηρίζουν την κάθε εποχή. Γιατί οι τεχνικές πρέπει να μένουν αναλλοίωτες στο χρόνο μέσα από το φωτογραφικό φακό.

◦ Τι νέο να περιμένουμε;

Η αλήθεια είναι πως ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις! Μου αρέσουν οι ανατροπές! Είμαι στη διάθεση της κάθε υποψήφιας νύφης ώστε να σχεδιάσουμε μαζί το νυφικό μακιγιάζ της ,με προτάσεις και νέες ιδέες για τη δική της μέρα!

Δείτε περισσότερα ΕΔΩ