Beauty Testing, Μαλλιά, Προϊόντα

Η σειρά Herboria Max της ΚΥΑΝΑ είναι σαγηνευτική

Η Άνοιξη είναι η εποχή των beauty αλλαγών. Πρώτον γιατί οι καλοκαιρινές διακοπές πλησιάζουν και όλες θέλουμε να διορθώσουμε τυχόν ατέλειες (κυτταρίτιδα, κατεστραμμένα μαλλιά π.χ.) και δεύτερον γιατί οι ακτίνες του ήλιου όλες γνωρίζουμε πόσο βλαβερές είναι για την επιδερμίδα, οπότε και επιβάλλεται η ανάλογη προστασία. Εδώ και αρκετές εβδομάδες σας παρουσίασα τα αντηλιακά και τα προϊόντα κατά της κυτταρίτιδας που επέλεξα για φέτος.

Ήθελα λοιπόν και μια αλλαγή στα προϊόντα μαλλιών, κάτι ιδιαίτερο, όμορφο και με απαλό άρωμα είχα στο μυαλό μου. Πάντα, όταν αναζητώ προϊόντα περιποίησης, θέλω να δοκιμάζω τα προϊόντα που έχω από συνεργαζόμενες εταιρείες που μου έχουν στείλει στο γραφείο (τα καλά του επαγγέλματος)!  Έψαχνα, έψαχνα, κατέβαζα προϊόντα… πολλά αρώματα, body lotion, προϊόντα ντεμακιγιάζ, μάσκες μαλλιών με συνηθισμένα συστατικά, δεν ήταν αυτό που ήθελα για τώρα. Μέχρι που βλέπω ψηλά στη γωνία ένα ροζ κουτί όπου μέσα είχα αποθηκεύσει τα προϊόντα της σειράς Herboria Max της ΚΥΑΝΑ όταν τα είχα λάβει. «Θαλάσσια φύκια», αυτό είναι σκέφτηκα το ιδιαίτερο που αναζητούσα. Είχα διαβάσει εξάλλου πως τα εκχυλίσματα από θαλάσσια φύκια κάνουν τα μαλλιά πιο απαλά, ανθεκτικά και ευκολοχτένιστα. Ανοίγω να τα χρησιμοποιήσω και το ανάλαφρο, φρουτώδες άρωμα τους ήταν αρκετό για να με ταξιδέψει σε μια αμμουδερή παραλία. Έτσι επέλεξα τα προϊόντα μαλλιών που χρησιμοποιώ αυτή την περίοδο.

Σαμπουάν με λάδι argan

Ιδανικό για ιδιαίτερα ταλαιπωρημένα, ευαίσθητα και θαµπά µαλλιά. Tο χαρισματικό σαμπουάν αναδόµησης  µε λάδι Argan, καθαρίζει ήπια τα µαλλιά αναπτύσσοντας ενυδατική και αντιοξειδωτική δράση.

Μάσκα αναζωογόνησης

Χαρίζει ζωντάνια σε όλο το µήκος της τρίχας χάρη στην ειδική δράση της, που στοχεύει στην πλήρη αναζωογόνηση και ανασύσταση  των κατεστραμμένων λεπιών της.

 

Serum με αποστάγματα κίτρου και πρωτεΐνη μεταξιού

Εμπλουτισμένο με σιλικόνες και αποστάγματα κίτρου καθιστά το άρωμα του απλά μεθυστικό. Χαρίζει λάμψη, απαλότητα και ζωντάνια στα μαλλιά, αναδομεί τις άκρες ενώ παράλληλα διατηρεί τον όγκο τους. Χάρη στην υψηλής ποιότητας σύνθεση του, μόνο μερικές σταγόνες αρκούν για άμεσα αποτελέσματα.

Extra tip: Οι πανέμορφες συσκευασίες τους λειτουργούν και ως décor αφού ταιριάζουν τέλεια με το ασπρόμαυρο μπάνιο μου.

Γράφει η Δώρα Τζανή – Beauty editor Θεσσαλών Ομορφιά