Μακιγιάζ, Πρόσωπο

Τα καλλυντικά που πρέπει να πάρεις μαζί στις διακοπές σου

Όταν φτιάχνουμε το νεσεσέρ μας για τις διακοπές οι περισσότερες από εμάς έχουμε την τάση να υπερβάλλουμε! Έτσι, το γεμίζουμε με καλλυντικά που το πιο πιθανό είναι να μη τα χρειαστούμε και απλά να πιάνουν χώρο στη βαλίτσα μας. Στην πραγματικότητα όμως, αυτό που χρειάζεσαι είναι λίγα μόνο καλλυντικά που θα χρησιμοποιήσεις στις διακοπές σου. Φυσικά δε χρειάζεται καν να αναφέρουμε τα αντηλιακά και την ενυδατική κρέμα που είναι πάντα άκρως απαραίτητα.

Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν να γεμίζεις τη βαλίτσα σου με άχρηστα πράγματα που θα μείνουν άθικτα. Δες ποια είναι τα 5 (μόνο) καλλυντικά που πρέπει να πάρεις μαζί στις διακοπές σου!

Τα Μοναδικά 5 καλλυντικά που θα χρειαστείς στις διακοπές!

1. Πούδρα

γυναίκα ελαφρύ μακιγιάζ

Ένα πράγμα που χαρακτηρίζει τα παραθαλάσσια μέρη είναι η υγρασία τους. Έτσι, το πιο πιθανό είναι ότι δε γλιτώνεις από αυτή στις διακοπές σου. Για να καλύψεις λοιπόν τη γυαλάδα που προκαλεί στο πρόσωπο η υγρασία χρειάζεσαι μια πούδρα. Προσοχή όμως στην απόχρωση της! Ίσως το καλοκαίρι να πρέπει να αλλάξεις την πούδρα σου για μια πιο σκούρα καθώς θα έχεις μαυρίσει.

Δες επίσης: Δροσιστικά προϊόντα ομορφιάς για ανάλαφρη επιδερμίδα το καλοκαίρι

2. Μάσκαρα

πρόσωπο φακίδες μάσκαρα

Η μάσκαρα είναι το μοναδικό καλλυντικό για τα μάτια που σου χρειάζεται πραγματικά. Έτσι, δε χρειάζεται να κουβαλήσεις eyeliner και σκιές αφού το πιο πιθανό είναι ότι θα παρασυρθείς από τη χαλαρότητα των διακοπών και θα θέλεις κι εσύ ένα πιο χαλαρό look. Η μάσκαρα μπορεί να τονίσει τα μάτια και να ανοίξει το βλέμμα σου χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Αν θέλεις ένα πιο έντονο αποτέλεσμα πάρε μαζί και το ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες ώστε να τους δώσεις μεγαλύτερη καμπυλότητα.

3. Ρουζ- bronzer

μαυρισμένο δέρμα φακίδες ρουζ

Η ηλιοκαμένη επιδερμίδα είναι πολύ γοητευτική και κολακευτική. Σίγουρα θα έχεις ήδη μαυρίσει αλλά γιατί να μην ενισχύσεις ελαφρώς το μαύρισμα σου με το κατάλληλο ρουζ; Προτίμησε λοιπόν ένα ρουζ- bronzer με ήπια λάμψη που θα κάνει το δέρμα σου να φαίνεται ακόμα πιο μαυρισμένο, προσφέροντας του ταυτόχρονα διακριτική λάμψη.

Δες επίσης: Γνωρίστε την Sun Care και Herboria Max σειρά από KYANA για λαμπερά μαλλιά

4. Λαμπερό κραγιόν

κόκκινα χείλη πετσέτα μαλλιά

Τα βράδια του καλοκαιριού ένα έντονο, λαμπερό κραγιόν είναι απόλυτο must. Άσε λοιπόν για λίγο στην άκρη τα nude και τα πιο μουντά κραγιόν σου και πάρε στις διακοπές σου κραγιόν σε φωτεινές αποχρώσεις, όπως φουξ, κοραλί και ροδακινί. Τέτοια χρώματα θα σου φτιάξουν τη διάθεση αλλά θα ταιριάζουν και ιδανικά με το μαυρισμένο πρόσωπο σου. Άσε που γράφουν τέλεια στις φωτογραφίες σου!

5. Χρωματιστό μολύβι ματιών

μπλε μολύβι ματιών καλλυντικά διακοπές

Αν θέλεις να δοκιμάσεις κάτι διαφορετικό στο μακιγιάζ των διακοπών σου τότε μπορείς να πάρεις μαζί ένα χρωματιστό μολύβι για τα μάτια σου. Μπορεί να μη συνηθίζεις να το χρησιμοποιείς στην καθημερινότητα σου αλλά ένα μολύβι σε αποχρώσεις του γαλάζιου, του μοβ ή του πράσινου θα δώσει καλοκαιρινή νότα στο μακιγιάζ σου και θα ταιριάξει απόλυτα στην ανεμελιά των διακοπών. Είναι λοιπόν η κατάλληλη εποχή για να το τολμήσεις! Ιδανικά, συνδύασε το χρώμα του μολυβιού με το χρώμα των ματιών σου, πχ αν έχεις πράσινα μάτια ένα πράσινο μολύβι θα τα τονίσει ακόμα περισσότερο!

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή:www.ediva.gr/